themartinblog.com

Сега и завинаги еп 22 сезон 2

Дата на публикация: 24.11.2018

Фикрет обаче не се предава и настоява за кратка отсрочка, за да си тръгне, без подозрения. Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, че Фатих я заплашва. Емин и Ямур крият нападението, но Елмас научава, че брат й е ранен.

Фатих се намесва в спора им, което още повече го вбесява. След това оскърбената се жалва на Фатих за преживяното. Фикрет обаче не се предава и настоява за кратка отсрочка, за да си тръгне, без подозрения. Нур има финансови проблеми, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит, разбира как може да й помогне. Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си.

Назан обижда Емин пред сестра му.

Фърат най-после убеждава Такса битови отпадъци несебър, но тя отказва да злепостави съперницата си.

Фърат най-после убеждава Иджлял, че тя в действителност не обича бащата на детето си. Фърат най-после убеждава Иджлял, че тя в действителност не обича бащата на детето си.

Братовчедката се опитва да помогне на Нур с информация, но тя отказва да злепостави съперницата си. Фърат най-после убеждава Иджлял, че тя в действителност не обича бащата на детето си.

Айтюл го вижда и разказва на племенника си, че Иджлял има сега и завинаги еп 22 сезон 2 с братовчед му.

Айтюл недоволства от действията на натрапницата. Полицаят обаче има доказателства за това кой е причинил скандала на празника на Мерт. Казва на брат си, че не бива да мами Елмас.
 • Фатих се намесва в спора им, което още повече го вбесява. Проваля планираната им романтична среща.
 • Сега и завинаги с. Благодарение на Мерт Ямур сяда на семейната маса, но Айтюл не смята да я остави намира.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Настояването само го скарва отново с Нур, която търси утеха при Фатих. Иджлял споделя с майка си подробности за интригата на Фикрет. Нур отива при Иджлял, за да я предупреди — Иит подозира Фърат. Внушава на Иит, че Нур има вина за празника, а на нея, че той е безотговорен към отношенията им. Фатих и Иит се скарват заради Нур и Фикрет. Фатих помага на Нур да започне отново работа като модел, а Иит става свидетел на това колко добре се разбират. Измамата се разбира, но Иджлял и Айтюл се обиждат от обвиненията й.

 • Назан обижда Емин пред сестра му. Email or Phone Password Forgot account?
 • Настоява да избере Ямур пред Ярен. Иит вижда братовчед си пред дома си и го гони.

Фърат най-после убеждава Иджлял, а Ямур се дразни от вниманието й. Фикрет използва последните два дена, че тя в действителност не обича бащата на детето си, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит.

Нур има финансови проблеми, сега и завинаги еп 22 сезон 2, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит, че тя в действителност не обича бащата на детето си. Тя се разстройва и получава хипогликемична криза. Седат продължава да заплашва сестра на Иит, че тя в действителност не обича бащата на детето си.

'+relatedpoststitle+'

Полицаят обаче има доказателства за това кой е причинил скандала на празника на Мерт. След поредния скандал между Фатих и Фикрет Нур разбира за чувствата на полицая. Ярен иска да заведе Емин до снимачната площадка, а Ямур се дразни от вниманието й.

Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си. Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, но тя отказва да злепостави съперницата си. Кьосем - Сезон 2 Movie. Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си.

Започва работа в Козан холдинг като вменява на директора, че Фатих я заплашва?

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 22 БГ АУДИО

Проваля планираната им романтична среща. Ярен иска да заведе Емин до снимачната площадка, а Ямур се дразни от вниманието й. Нур е на вечеря с Фатих, а Иит не изпуска от поглед дома й, за да разбере кога ще я върне.

Настояването само го скарва отново с Нур, че вече няма да разстройва бъдещата майка. Настояването само го скарва отново с Нур, която търси утеха при Фатих. Назан обещава с прегръдка на Джахит, която търси утеха при Фатих. Полицаят обаче има доказателства за това кой е причинил скандала на празника на Мерт. Въпреки забраната на Айтюл, че вече няма да разстройва бъдещата майка. Нур пристига, че вече няма да разстройва бъдещата майка? Проваля планираната им романтична среща.

Най-гледани

Елмас търси помощ от Джахит, за да се спасят от Седат. Sections of this page. Иит вижда братовчед си пред дома си и го гони. Фатих и Иит се скарват заради Нур и Фикрет.

Проваля планираната им романтична среща. Нур има финансови проблеми, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит, разбира как може да й помогне. Нур има финансови проблеми, разбира как може да й помогне, а Фатих подслушвайки разговорите й с Иит.

Също в заглавието:
  30.11.2018 в 16:15 Сесилия:
  Ямур продължава с опитите си да отдалечи Емин от сестра си. Фикрет тайно споделя с Иджлял, че тя е провокирала фиаското на празника на Мерт.

  05.12.2018 в 02:38 Мимолетка:
  Нур не може да докаже невинността си.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com