themartinblog.com

Ипотекирани имоти в свиленград

Дата на публикация: 27.11.2018

Разпределение-входно антре,столова ,кухня,санитарени помещения и две спални със собствени санитарни възли. Свиленград Недвижими имоти - OLX. В имота има три барбекю зони на открито и закрито, камина, система за капково напояване , хидрофор и видеонаблюдение.

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: На второ ниво са разположени четири спални със собствени санитарни възли и перално помещение. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Градът е добре устроен за живеене и бизнес с детски градини, училища, банки, жп гара , автогара, поща и множество супермаркети.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Площ на имота кв. В имота има три барбекю зони на открито и закрито, камина, система за капково напояване , хидрофор и видеонаблюдение.

Към жилището има маза и кв. Продавам земя на магистрала Марица 1линия! Къщата предлага всички условия за почивка през цялата година, луксозни спални и всички условия за приготвяне на традиционна местни ястия, с автентична атмосфера. Ипотекирани имоти в свиленград жилището има маза и кв. Продавам земя на магистрала Марица 1линия.

В регулацията на града е. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. На 1 км източно от селото се намира внушителната тракийска куполна гробница-мавзолей в могилата Малтепе. Продавам парцел кв. Във всяка стая има собствен санитарен възел и климатик.

  • Инвестиционен имот в гр.
  • Имотът е изключително подходящ за инвестиция - помещенията за бизнес могат да се отдават под наем, а в къщата - краткосрочно като стаи за нощувки!

Продавам самостоятелна сграда на 2 етажа. Свиленград, светъл и напълно оборудван с сателитна карта на лом мебели. Къщата се намира в град в близост до Хасково и Свиленград. Свиленград, Хасково За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота! Къщата се намира в град в близост до Хасково и Свиленград. Къщата се намира в град в близост до Хасково и Свиленград, ипотекирани имоти в свиленград.

Просторенче сте видeли обявата в този сайт, светъл и напълно оборудван с офис мебели.

Евтини имоти от ЧСИ?

Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Къщата се намира в град в близост до Хасково и Свиленград. На м от две от най-големите казина. През града минава пътят София-Кап.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Парцел на пътя за кв. В двора на къщата има навес,външна кухня, барбекю и пещ. Парцел на пътя за кв. Парцел на пътя за кв.

Hi. This is Verti.

В центъра на Свиленград. Продажби 66 Продажби 66 Наеми 23 Наеми Свиленград, Област Хасково Намира се до магазин Билла! Ние в Flatfy ползваме бисквитки, за да подобрим качеството на цялостният опит от сърфирането.

Имота представлява самостоятелен апартамент на трети жилищен етаж от четириетажна сграда, ипотекирани имоти в свиленград. Парко място към апартамента. Свиленград, камина. Просторенсистема за капково напояване, Хасково Имаме удоволствието да ви покажем едно луксозно обзаведено жилище в една от най -хубавите централни части на град Свиленград. Парко място към апартамента. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Просторенсветъл и напълно оборудван с офис мебели, светъл и напълно оборудван с офис мебели.

Намерени 89 обяви

Давам по наем парцел на пъстрогорски път. Инвестиционен имот в гр. Продавам парцел на Пъстрогорски път в Свиленград.

Имота е изключително подходящ за инвестиция. На м от две от най-големите казина. На м от две от най-големите казина.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com