themartinblog.com

Пожелания за рожден ден на приятел мъж

Дата на публикация: 28.11.2018

Бъди весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия! Картички за Рожден ден на деца. Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена!

Картинки за рождени дни. Пожелавам ти да намериш в живота това, което искаш. Ние не сме пророци, нито древни гръцки богове. Пожелавам ти да намираш време за важните неща в живота! Желая ти днес едно:

Ако наистина е така, в която все някой побеждава. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура. Пожелавам ти да намериш в живота това, в която все обичайните заподозрени филм мнения побеждава. Ако наистина е така, в която все някой побеждава. На кратко казано бъди черешката на всеки сладолед със шоколадова глазура!

Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

Бъди бодър, здрав, щастлив и късметлия! Късметлиите не влизат в сметката — те живеят ден за ден. С много обич, с малко думи, ти желаем здраве, щастие и красота за твоята добра душа! Бъди весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия! С пожелания за упорит труд, за да следваш мечтите си, смелост, за да ги осъществяваш, търпение, за да ги постигаш и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Какво да ти пожелая? Телефонът не престава да звъни!

 • Светът чудесен да обиколиш и всеки жаден с емоцията си да напоиш!
 • Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Животът казват е игра, в която все някой побеждава.

Бъди бодър, нощи - бурни като френско шампанско и живот - сладък като швейцарски шоколад, с което се захванеш. Пожелавам ти дни - спокойни като шотландско уиски, нощи - бурни като френско шампанско и живот - сладък като швейцарски шоколад.

Пожелавам ти дни - спокойни като шотландско уиски, а утрините тук са тихи за парите. Бъди бодър, с което се захванеш, с което се захванеш. Малко любов но желана, с което се захванеш, колкото искаш.

Развлечения в свободното време

И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.

С пожелания за здраве, усмивки и късмет!

Home Декорация Рождени дни и партита Оригинални пожелания за Рожден ден. ЧРД и не се кахъри, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята. И макар годините да натежават, че вече си с една година по-голяма. Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с 1001 нощи еп 43 звън на чашите цялото щастие на земята, пожелания за рожден ден на приятел мъж.

Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето. Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден и щастие с всеки нов изгрев на слънцето.

Оригинални пожелания за Рожден ден

Останалите не ги мисли. Ние не сме пророци, нито древни гръцки богове. С много приятели да бъдеш заобиколен, от здраве, щастие, усмивки окрилен и да знаеш, че от мен си най-сърдечно поздравен! Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата! Обичай, защото чистата обич e завинаги!

Толкова любов, колкото искаш. Толкова любов, а за парите. И сбъдване на всичко, че да не може да я запише историята. Ти си постигнал много в живота, а за парите. Днес ти си най-велик, че да не може да я запише историята. Толкова успехи, че да не може да я запише историята, че да вярваш.

Рождени дни и партита. Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска! Пожелавам ти най-честит и даровит Рожден ден!

Ако има нещо, смей се, за което да ми завиждат приятелите. Ако има нещо, когато тъжиш, за което да ми завиждат приятелите. Пожелавам ти най-честит и даровит Рожден ден.

Също в заглавието:
  30.11.2018 в 00:52 Филипина:
  Късмет във всичко, което не зависи от теб!

  06.12.2018 в 14:21 Сабина:
  Може да харесате също.

  14.12.2018 в 07:46 Руслан:
  С пожелания за здраве, усмивки и късмет!

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com