themartinblog.com

Джансу от твоят мой живот уикипедия

Дата на публикация: 30.11.2018

Актрисата обаче ревностно пази подробностите от интимния си живот далече от медиите. Нурсел Кьосе в ролята на Кериман Зълва на Гюлсерен. Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията.

Когато разбира, че в действителност е дъщеря на едни от най-заможните и уважавани хора в страната, Хазал е на върха на щастието, като е готова веднага да изостави Гюлсерен и стария си скромен начин на живот, за да заживее като принцеса, както винаги е мечтала.

Мъжът е алчен и арогантен, мислещ само как да забогатее. А и тя ще бъде четена, естествено, само от най-любопитните фенове на сериала, нямащи търпение да разберат какво да очакват. Напишете вашия коментар тук Добавете коментар Отказване на отговора.

Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! През пубертета не се е разбирал много добре с баща си.

Медийни партньори

Дъщеря на Джихан и Дилара. Сърдечна, честна, с приятен характер. Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, скромен, честен, има успешен бизнес. Живее в Санкт Петербург, Русия, където има свой собствен ресторант. През пубертета не се е разбирал много добре с баща си.

Когато разбира, че в действителност е дъщеря на едни от най-заможните и уважавани хора в страната, Хазал е на върха на щастието, като е готова веднага да изостави Гюлсерен и стария си скромен начин на живот, за да заживее като принцеса, както винаги е мечтала.

Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си.

  • Той се е провалил като бизнесмен, както и като глава на семейството.
  • Гюлсерен слага в ръката му една шишарка. Мелодрамата, започнала преди година в южната ни съседка, ще стартира у нас на 9 ноември понеделник , като ще се излъчва всяка делнична вечер от

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Поради отдалечеността на майка й, тя е по-близка с баща си. Единственото спасение е партньорството им с Джихан. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Поради отдалечеността на майка й, тя е по-близка с баща си.

Още сензации:

Какво ще се случи, след като всички научават истината за Джансу и Хазал, ще разберете от 9 ноември в епизодите на "Твоят мой живот" по БТВ! Идва от заможно семейство, чието богатство с времето се е пропиляло. Красивата актриса зад образа на Айше вече е омъжена жена.

Единственото спасение е партньорството им с Джихан. Русата Златка овършала и гаджето на Никита. Единственото спасение е партньорството им с Джихан.

Когато тя разбира, който обаче е изключително строг към сина си, а съдба, като се възхищава на баща си Джихан. Единственото спасение е партньорството им с Джихан.

Драматизмът във филма е голям.

Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото. Поради отдалечеността на майка й, тя е по-близка с баща си. Но дълбоко вътре в себе си Хазал е ранима и чувствителна и понякога се държи като малко дете. Ебру Йозкан в ролята на Дилара Съпругата на Джихан.

Виж как накова съквартирантите Златена за Топ дивотия в Биг Брадър: Драматизмът във филма е голям. Единственото спасение е партньорството им с Джихан.

Мила, социално активна, социално активна. Единственото спасение е партньорството им с Джихан. Моят живот на турски:. Единственото спасение е партньорството им с Джихан.

Турски сериали излъчени в България. Виж какво направи манекенката! В един момент обаче внучката ще сложи в малкия си джоб своя дядо-интригант.

Актьорите от "Твоят мой живот"! Актьорите от "Твоят мой живот". Джихан Джанова в ролята на Рахми Бащата на Джихан.

Също в заглавието:
Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com