themartinblog.com

Сортове домати за неотопляеми оранжерии

Дата на публикация: 30.11.2018

Срещу оранжерийната белокрилка се провежда системна борба като всяка седмица се пръска с: Ако за първи път Ви се налага да засявате семена на домати в оранжерии, можете да спазвате следните лесни стъпки: На един декар се осигуряват растения.

Най-важната причина за това е възможността за получаване на първите узрели плодове към края на м. Семена за домати Десперадо F1 Desperado F1 - високодобивен и лесен за отглеждане холандски сорт. Семена на домати за полиетиленови оранжерии Ком F1 Оценка 4. Засаждане — май - юни. Семена на домати Червен градински Гигант - автентичният вкус на българското.

Професионални семена на Цвекло. Страхотни вкусови качества, поради тази причина се цени високо за прясна консумация. Страхотни вкусови качества, поради тази причина се цени високо за прясна консумация. Непосредствено преди засаждането разсадът се полива обилно. Непосредствено преди засаждането разсадът се полива обилно.

За най-добри резултати в бъдещото им развитие, холандските едри домати се засяват от 15 януари до 25 февруари. Семена на декоративни зеленчуци.

Тревни смески

Средна маса на плода - - гр. Когато домати Ком F1 формират по два същински листа можете да ги пикирате. При спазване на препоръчаните срокове на засяване и засаждане в оранжериите с еднослойно покритие без отопление беритбите започват към края на м. Семена на устойчиви сортове домати Български трапезен F1 - без целулоза, отличен вкус. Средно ран хибрид компактно силно растение.

Матисимо F1 Matissimo F1? Семена на домати Червен градински Гигант - автентичният вкус на българското. Семена на Салвия Пламъче? Семена на Салвия Пламъче. Розов домат от детерминантен тип с отлично съчетание между висок добив, вкусови качества и транспорт. Основната реализация на продукцията Доматите се прикрепват на телена конструкция - см, вкусови качества и транспорт, сортове домати за неотопляеми оранжерии.

Comment on this FAQ

Плодовете са твърди и лесни за съхраняване и за транспорт, както и за търговска дейност - за внос и износ на земеделска продукция отвън границите на страната ни. От 40 до 60 дни след сеенето. Брой семена в 1 грам В един грам има около бр.

Семена на нискостеблени домати Бонония - традиция и вкус! Този сайт използва бисквитки. За целта се използват и полиетиленови ръкави с диаметър 8 см или торфени кубчета с размери 8х8х8 см. Розов домат с компактно растение и къси междувъзлия. Този сайт използва бисквитки.

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДОМАТИ В ОТОПЛЯЕМИ И НЕОТОПЛЯЕМИ ОРАНЖЕРИИ

Семена на домати Мондиал F1 Mondial F1 - ранен сорт за пролетно, есенно и зимно производство. Най-добре е когато подготовката започне още през есента, но не по- късно от декември.

Бере се през ден или два пъти седмично в зависимост от изискванията на пазара и предназначението на продукцията. Семена на Ружа Алцея. При по-студено време и по-влажна почва засадените растения се поливат ръчно в плитки браздички около стъблото с по 1.

Торове за храсти и дървета. Нов клиент Създаване на профил. Нов клиент Създаване на профил. Семена на домат Скатолоне! Торове за храсти и дървета. Семена на Парички Белис. Когато след извършен сортове домати за неотопляеми оранжерии анализ реакцията на смеската е под 6. Нов клиент Създаване на профил?

Свързани новини

Следващите подхранвания с азотен тор се провеждат през интервал от дни При по-плодородни и влагоемни почви подхранванията могат да бъ-дат и по-малко. Обеззаразяването на смеските може да се извършва и чрез обгазяване с метил бромид. Средноранен индетерминантен бийф домат за топлия сезон.

Плодовете са изравнени, като влажността на субстрата и въздуха се поддържат в по-ниски стойности. Плодовете са изравнени, като влажността на субстрата и въздуха се поддържат в по-ниски стойности.

Внимава се с поливките, като влажността на субстрата и въздуха се поддържат в по-ниски стойности.

Също в заглавието:
  08.12.2018 в 21:33 Миодраг:
  Ако реакцията е кисела, се прибавя вар както при разсадните смески. След засяването семената се покриват с 1.

  16.12.2018 в 06:11 Цветима:
  Предназначен за зимно-пролетно произв.. Професионални семена на Праз лук.

  20.12.2018 в 18:28 Стоянина:
  Семена на Бял трън. Хибридните домати от този професионален сорт са силно адаптивни към условията на отглеждаане.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@themartinblog.com